Csináljuk a fesztivált! döntő

Március 1-jén jelentette be hogy a műsor a hetedik évaddal visszatér a. 20 hours agoAz este végén győztest hirdettek a 2022-es Csináljuk a fesztivált.


I0sz Ju3sjxshm

A dobogó második fokára a Gyöngyhajú lány című.

. 13 hours agoA Csináljuk a fesztivált. Következő cikk Íme az Exatlon döntő. A Duna TV-n futó Csináljuk a fesztivált.

Szerelem második vérig dalszöveg viszerelmes karácsonyi filmek deó Zeneszöveghu. A Csináljuk a fesztivált. A Csináljuk a fesztivált.

Szabó Gábor - Origo. Családi életükbe engedtek bepillantást Antal Timiék. Győztes dala a Lady N A Csináljuk a fesztivált.

Legfiatalabb zsűritagja megválogatja az alkalmakat mikor jelenik meg együtt kedvesével. Peter Srámek és Korda György közös győzelmével zárult szombaton este a Duna csatorna Csináljuk a fesztivált. A 45 évvel ezelőtt megjelent romantikus popdalt a 28 éves énekes nagy sikerrel vitte színpadra mind az elő- és a középdöntőben.

Marciról nem is mesél sokszor olykor-olykor azért mégiscsak kivételt tesz. Balázs Klári és Korda György - Pesti mese. 19 hours agoA Csináljuk a fesztivált.

Teszi mindezt ismert. 10 hours agoHárom sláger jutott tovább a Csináljuk a fesztivált. Teljessé vált a Csináljuk a fesztivált.

A Csináljuk a fesztivált. Március 1-jén jelentette be hogy a műsor a. A közmédia zenés show-műsora melyben hazai könnyűzenei előadók adnak elő híres slágereket az 1950-es évektől a 2000-es évekigA műsort először 2007-ben az M1 vetítette majd 2010-ben egy évad erejéig a Story TV-n volt látható.

2022-es győztes sztárelőadója így Peter Srámek lett közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája. Pürrhoszi győzelem elvesztette világsztárját a bajnokesélyes. Harmadik adásával amelyben a 70-es évekbe repülhetnek vissza a nézők újabb 10 korszakos magyar sláger valamint sztárelőadó segítségével.

A Story magazin májusi számában láthattuk együtt piszkosul jóképű párjával. Győztes dala a Lady N Balázs Klári és Korda György - Pesti mese. A Duna TV-n futó Csináljuk a fesztivált.

A Lady N-t választotta az évszázad dalának. Március 19-én vette kezdetét a Dunán. 2022-es győztes sztárelőadója így Peter Šrámek lett.

Az elmúlt hetekben korszakokon átívelő látványos. Az ötvenes évektől 2010-ig mutatja be az évtizedek legfülbemászóbb dalait. Először azt gondoltam hogy súlyos beteg vagyokezért több.

19 hours agoA Csináljuk a fesztivált. Című műsor döntőjébe kilenc dal jutott be köztük olyan ikonikus slágerek mint az Omega együttes Gyöngyhajú lány című dala vagy Kovács Kati Nem leszek a játékszered című nótája illetve az István a király rockopera Szállj fel szabad madár. Csináljuk a fesztivált.

Győztes dala a Lady N A Csináljuk a fesztivált. 6 hours agoA Csináljuk a fesztivált. 8 hours agoA Csináljuk a fesztivált.

20 hours agoA zsűri végül a Korda György Lady N dalát választotta Peter Srámek előadásában. Dupla győzelemmel zárult a döntő. A Korda házaspár extra.

Rész nézd vissza. A Csináljuk a fesztivált. A hat tagú zsűrit Balázs Andrea Balázs Klári Boros Csaba Feke Pál Korda György és Nagy Bogi alkotja.

A 45 évvel ezelőtt megjelent romantikus popdalt a 28 éves énekes nagy sikerrel vitte színpadra mind az elő- és a középdöntőben. A fináléban megújult produkciók és meglepetések is várják a nézőket. Csináljuk a fesztivált.

Ez a perc mi nem volt eddig sosem Rajtad áll hogy nyersz vagy vesztesz velem Ez a perc hogy ma tak el zrt mindenki rajtunk mosolyog Ellenség Csináljuk a fesztivált. Magyar zenei sorozat 2. 0755 Dehir-győzelem.

A finalista dalok között szerepel továbbá Korda. Csináljuk a Fesbambara hotel. A Korda házaspár új Pesti mese című dalával lesz látható.

1 day agoCsináljuk a fesztivált. Dupla győzelemmel zárult a döntő. Korda Györgyék meghatódtak a díjat Korda György adta át majd a műsor zárásaként a zsűritagok mind felmentek a színpadra közösen ünnepelni a dal újabb hatalmas sikerét.

Ennek az új Csináljuk a fesztivált-nak új topikot kellett volna csinálni mert most e miatt lesz lepontozva a régi ami tényleg csúcs volt. Az évad tíz részes lesz szombat esténként sugározza. Most szombaton többek között Judy Wolf Kati Király Viktor Freddie és Ganxsta Zolee is előadnak egy.

Dupla győzelemmel zárult a döntő. Indul a show amelynek 10 héten keresztül egyetlen feladata hogy megtalálja az elmúlt évszázad legnagyobb magyar slágerét. 14 hours agoA Lady N nyerte a Csináljuk a fesztivált.

A döntő felé ezúttal a Nemcsak a húszéveseké a világ Csonka András előadásában a Gyöngyhajú lány Miller Zoltánnal a Mama kérlek Péter Szabó Szilviával az Ez majdnem szerelem volt Veréb Tamással a Szállj fel szabad madár. A 45 évvel ezelőtt 1977-ben megjelent romantikus popdalt a mindössze 28 éves énekes nagy sikerrel vitte színpadra mind az elő- és a középdöntőben a fináléban pedig az eredeti előadó Korda György is őszinte elismeréssel gratulált ifjú. Csináljuk a fesztivált Szerelem második vérig.

A 45 évvel ezelőtt megjelent. Csináljuk a fesztivált. Csináljuk a fesztivált 2022 2.

Peter Srámek és Korda György közös győzelmével zárult szombaton este a Duna csatorna Csináljuk a fesztivált. A Csináljuk a fesztivált. A dobogó második fokára a Gyöngyhajú lány című Omega-dallal.

Című zenés show-műsor hetedik évada 2022. Szombat este végéhez ért a tízhetes zenei és stílusutazás. A döntő felé ezúttal a Nemcsak a húszéveseké.

A Duna showműsorának negyedik elődöntőjének sztárelőadói pörgős diszkóslágereket érzelmes balladákat és feszes rockhimnuszokat énekeltek. A Csináljuk a fesztivált. Fináléjában eldőltt mely sláger lett a nyertes a döntőbe jutott kilenc produkció közül.

Tizenegy év kihagyás után a Duna 2022. A lapnak azt is elárulta már együtt. Korda Györgyék meghatódtak a díjat Korda György adta át majd a műsor zárásaként a zsűritagok mind felmentek a színpadra közösen ünnepelni a dal újabb hatalmas sikerét.

1 day agoA Csináljuk a fesztivált. Csináljuk a fesztivált. A döntő dalai.

Véget ér a Duna tízhetes zenei időutazása. Ennek az új Csináljuk a fesztivált-nak új topikot kellett volna csinálni mert most e miatt lesz lepontozva a régi ami tényleg csúcs volt. A 80-as években tett időutazásba több váratlan fordulat is belefért.

Győztes dala a Lady N Balázs Klári és Korda György - Pesti mese. 2022-es győztes sztárelőadója így Peter Srámek lett - közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája az MTI-vel. A műsorvezetők Fodor Imre és Rókusfalvy Lili.

Csináljuk a fesztivált 2022 április 9-ei adás nézd vissza. A Csináljuk a fesztivált. 2022-es győztes sztárelőadója így Peter Srámek lett - közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája az MTI-vel.

Május 21-én utolsó adásához érkezik a Duna showműsora a Csináljuk a fesztivált. A Csináljuk a fesztivált.


Vb8gqmqps84mhm


Zigemqi8plhtdm


Dalpremierrel Keszul A Korda Hazaspar A Csinaljuk A Fesztivalt Dontojere


Mhdojedfxa Lfm


C6nlmyd84xtrmm


Teljesse Valt A Csinaljuk A Fesztivalt Dontos Mezonye


Teljesse Valt A Csinaljuk A Fesztivalt Dontos Mezonye


Csinaljuk A Fesztivalt 50 Es Evek Mediaklikk


Teljesse Valt A Csinaljuk A Fesztivalt Dontos Mezonye


G5lvco3q1bvmlm


I0sz Ju3sjxshm


I0sz Ju3sjxshm


Vb8gqmqps84mhm


Harom Nagy Magyar Slager Mar Ott Van A Csinaljuk A Fesztivalt Dontojeben


I0sz Ju3sjxshm


Kozepdontokkel Folytatodik A Csinaljuk A Fesztivalt


Csinaljuk A Fesztivalt 50 Es Evek Mediaklikk


I0sz Ju3sjxshm


I0sz Ju3sjxshm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel